Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

Op dinsdagavond 10 mei 2022 was er in de Johan Willem Friso Loge in Heerenveen een feestelijke bijeenkomst in verband met het vijftig jarig lidmaatschap van de Odd Fellows van Harry Tjeerdsma!

metro charkov boeken serhiy zhadan kinderen odd fellowsSchrijver Serhiy Zhadan temidden van de kinderen in de metro in Charkov
Niemand minder dan de populaire Oekraïnse schrijver Serhiy Zhadan, dit jaar genomineerd voor de Nobelprijs voor de Literatuur, bracht een bezoek aan kinderen in Charkov die voor hun veiligheid in de metro verblijven. Hij las voor uit boeken, en bracht ook bakjes met bananenpuree mee die eerder die week door Odd Fellows uit Polen naar Lviv waren gebracht.

Open avond odd fellows heerenveen
Maak kennis met de Odd Fellows: op dinsdagavond, 19 april 2022, bent u van harte welkom op onze open avond! Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om u aan te melden.

poolse en oekrainse odd fellowsV.l.n.r. Odd Fellows Sławomir Marcinkowski, Andrii Kostyshyn en Andrzej Sekula

Odd Fellows Sławomir Marcinkowski (Wroclaw, Polen), Andrii Kostyshyn (Lviv, Oekraïne) en Andrzej Sekula (Poznan, Polen) hebben er net als vorige week weer gezorgd dat er veel hulpgoederen van Polen naar de Nationale Garde van Lviv zijn gebracht.

odd fellows slawomir en andrii kustysinOdd Fellows Sławomir Marcinkowski (Wroclaw / Polen) en Andrii Kostysin (Lviv / Oekraïne)

Poolse Odd Fellows uit Wroclaw bieden op allerlei mogelijke manieren hulp aan mensen uit Oekraïne dat op dit moment in oorlog is met Rusland. Het Odd Fellowshuis in Wroclaw was al enige tijd in nauw contact met een aantal Odd Fellows in de Oekraïense Stad Lviv, waar een officiële Odd-Fellow loge wordt opgericht.

odd fellows heerenveen oekraine web

Odd Fellows Heerenveen komt in actie om hulp te bieden aan de inwoners van Oekraïne, het land dat op dit moment in oorlog is met Rusland. Zo zal er geld ingezameld worden door de leden, dat vervolgens ten goede komt aan de inwoners van Oekraïne.

Manfred Hoekstra stopt na 22 jaar als secretaris

Na bijna 22 jaar legt Manfred Hoekstra zijn functie als secretaris bij de Johan Willem Friso loge in Heerenveen neer. Bij de afgelopen bijeenkomst afgelopen dinsdag is hij door de voorzitter van de JWF-loge Johannes Jonkman in het zonnetje gezet.

Kerstattentie voor Fredeshiem

En opnieuw kon het Fredeshiem weekend dit jaar voor 20 gasten niet doorgaan.

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl