odd fellows heerenveen web
Odd Fellows timmeren aan de weg!

De Odd Fellows in Heerenveen houden in de landelijke Odd Fellow-week op dinsdag 9 april 2019 een Open Avond in het Odd Fellowhuis aan de Herenwal 10 in Heerenveen. De Odd Fellows is een internationale organsatie waarvan de leden elkaar wekelijks of twee-wekelijks ontmoeten in het Odd Fellowhuis. Ook zijn ze maatschappelijk betrokken op diverse terreinen.

In 2019 viert de internationale organisatie haar 200 jarige bestaan, terwijl de mannen- en vrouwenloge in Heerenveen resp. 70 en 60 jaar bestaan. Voor dit jubileumjaar wordt geld ingezameld voor het Logeerhuis Heerenveen. De meeste Odd Fellows zijn actief op maatschappelijk gebied, individueel of samen met andere leden. De activiteiten zijn in de eerste plaats gericht op de naaste omgeving.

Kennismaken met de Odd Fellows kan op de Open Avond van dinsdag 9 april 2019. Als u interesse hebt dan is een mailtje naar Manfred Hoekstra op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u wordt uitgenodigd. 

odd fellows open dag 2019 heerenveen