Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

nl doet schoonmaak logeerhuis heerenveenDe Odd Fellows hebben op 16 maart, in het kader van NL doet, een grote voorjaarsschoonmaak gehouden in en om het logeerhuis. Ondanks de vele regen die naar beneden viel, stonden er 3 mannen buiten de tuin netjes te maken. Met een hoge drukspuit werd alles mooi schoon gespoten. Onkruid werd verwijderd en bloembakken werden gevuld met vrolijke voorjaarsplantjes. Ondertussen werd er binnen flink gepoetst door 5 vrouwen. Badkamer, toilet, ramen, deuren, keukenkastjes, oven en nog vele dingen werden grondig schoon gemaakt. Shutters en andere stofnesten zijn stof vrij gemaakt.

 

Opvallend was het enthousiasme die te zijn was bij iedereen. Stuk voor stuk waren ze vrolijk en geen vraag was teveel. In tegendeel, er werd meer gedaan dan van tevoren was afgesproken.

Rond lunch tijd kwam de voorzitter van de Iris Rebekkah Loge en maakte heerlijke broodjes voor de hardwerkende mannen en vrouwen.

De logees die het weekend bij ons waren, kregen deze dag zwemkaartjes voor Swimfun in Joure.

We zijn hier allemaal heel erg blij mee en willen ook via deze weg de Odd Fellows heel erg bedanken!

Met vriendelijke groet,
Martha Reitsema

nl doet 2019 odd fellowsnl doet logeerhuis heerenveennl doet odd fellowsnl doet schoonmaak logeerhuis heerenveennl doet schoonmaak odd fellows logeerhuisnl doet schoonmaak odd fellowsnl doet schoonmaak

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl