Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

De Kledingbank is een nieuw fenomeen voor de mensen met een minimum inkomen. Naast voeding is kleding een andere essentiële behoefte van de mens. Nu steeds meer mensen onder het sociale minimum raken is naast de Voedselbank ook door enkele vrijwilligers in Wolvega het initiatief genomen een Kledingbank op te richten. De cliënten die hiervan gebruik maken worden door instanties doorverwezen.


Naast acties van onze Heerenveense Odd Fellow loges voor de Voedselbanken wilden wij ook aan deze Kledingbank aandacht besteden. Dit voorjaar konden wij meer dan 80 zakken vol gebruikte kleding , schoenen en linnengoed naar de Kledingbank ’t Winkel in Wolvega brengen.
De kleding die binnenkomt wordt geselecteerd, gewassen en gestreken. Alleen nette en bruikbare kleding komt in de winkel terecht. Versleten kleding en schoeisel is ook welkom waarvoor per kilo een bedrag verkregen wordt, de enige inkomsten voor de Kledingbank.
Kleding kan ingebracht worden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur. Andere tijden alleen in overleg: 06-36403757.
De kledingbank is gevestigd in het gebouw van Timpaan Welzijn aan de Willem Lodewijkstraat 68 8471 BL in Wolvega. Telefoon: 06-36403757
Voor meer informatie zie: http://www.voedselbankweststellingwerf.nl/index.php?op=viewpage&page=11
Als u nog gebruikte kleding thuis over heeft, weet u waar u moet zijn.

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl