Een grote groep Odd Fellows toog zaterdagmorgen vroeg naar Zorginstelling Coornhert State in Heerenveen in het kader van de actie NL-Doet.
De groep zorgde er voor dat het balkon op de 3e verdieping door een grondige schoonmaak en opknapbeurt er weer als nieuw uitzag.
Het nieuwe internet café op de begane grond werd van nieuwe boekenkasten voorzien en ingericht.

Oude kasten en andere rommel werd naar de stort gebracht en in de hal werden de wanden van een nieuwe laag muurverf voorzien, zodat ook de hal er weer fris uitzag.
Tijdens het werk werden we van koffie, gebak en soep met broodjes voorzien gesponsord door de plaatselijke supermarkten.
De bewoners werden die ochtend vermaakt door een optreden van het Odd Swallows shantykoor. Halverwege de middag konden we na een bedankje van de leiding van Coornhert state na gedane arbeid weer tevreden huiswaarts keren.
NL-Doet (www.nldoet.nl) is een initiatief van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt projecten op het gebied van sociale cohesie en sociale participatie.
Ondersteuning van NL-Doet past bij de kern van het gedachtegoed van de Odd Fellows. Alleen door elkaar te helpen kunnen we tot een betere samenleving komen.