Wim Anker‘Waarheid en advocatuur’; pittig onderwerp lezing mr. Wim Anker in Odd Fellowhuis Heerenveen

Woensdag 19 maart 2014, aanvang 16.00 uur, zal mr. Wim Anker een lezing houden over ‘waarheid en advocatuur’. De rol, taak en houding van de strafrechtadvocaat zal worden toegelicht, maar ook de ethische grenzen in het beroep en de principiële uitgangspunten van zijn kantoor. Interessante zaken uit heden en verleden, zoals de geruchtmakende zaak Ferdi E. (ontvoering en moord op Gerrit Jan Heijn), de Volendambrand en de grote Amsterdamse zedenzaak tegen Robert M., zullen de revue passeren.

De lezing wordt gehouden in het Odd Fellowshuis, Herenwal 10, 8441 AZ Heerenveen. Iedereen is op deze middag van harte welkom! Opgave voor 15 maart a.s. bij de heer Reg Leenes, tel. 06-54763010 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een snelle reactie is van belang i.v.m een beperkt aantal plaatsen. Toegang € 5,00

 

Natuurlijk staat mr. Wim Anker ook stil bij het lastige begrip ‘waarheid’. Na de lezing is er gelegenheid tot discussie en vragen stellen.