Kunst- en antiekveiling op 1 juni 2024
Kunst- en antiekveiling op 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert Odd Fellows Heerenveen een kunst- en antiekveiling in het Odd Fellowhuis, Herenwal 10 Heerenveen. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting De Buurtkok uit Heerenveen, die gezond eten bereikbaar wil maken voor iedereen.

De Odd Fellows zijn in 2024 100 jaar actief in Heerenveen. Dit jubileum wordt op meerdere momenten gevierd met feestelijke activiteiten. We willen ook anderen laten delen in ons feest. Dat doen we door geld in te zamelen voor een goed doel. Onze keuze is gevallen op De Buurtkok. Deze stichting uit Heerenveen heeft als missie om gezond eten voor iedereen bereikbaar te maken. Met de opbrengsten uit de verkoop, donaties en subsidies worden wekelijks maaltijden geschonken aan buurtgenoten die het zwaar hebben. Daar doen wij als Odd Fellows graag aan mee!

Daarvoor organiseren wij op zaterdag 1 juni een kunst- en antiekveiling met kunstwerken van onder andere Rens Hoekstra, Frits de Nooijer, Piet Wiegman en Coen Meulendijks. Daarnaast veilen we gouden en zilveren sierraden en antiek.

De te veilen voorwerpen zijn te zien in de online catalogus op www.oddfellowsheerenveen.nl/veiling.

De veiling begint om 13.00 uur. De entree is €2,- (inclusief koffie of thee)