Wat hebben we weer een prachtig weekend beleefd in Buitengoed Fredeshiem nabij Steenwijk. Onze 20 gasten konden er kosteloos aan deelnemen en hebben het als een echte vakantie ervaren. De meesten zijn namelijk al ruim 20 jaar niet op vakantie geweest. Het verblijf in een eigen hotelkamer, de heerlijke en verzorgde maaltijden, de prachtige ligging in het bos en natuurlijk ons vrolijke programma, met een excursie naar Giethoorn, werken helemaal mee aan dat gevoel er even helemaal uit te zijn. Weg van alle beslommeringen van alledag. Onze gasten ervaren dit ´no-nonsense´ weekend dan ook als bemoedigend en een steuntje in de rug. 

Meer:

Bij aankomst op vrijdagmiddag werden de gasten hartelijk ontvangen door het vijfkoppige ‘Odd Fellow Fredeshiem team’. waarna een gezellig programma van start ging. Na een heerlijk diner werden de gasten vermaakt met een vrolijk optreden van het shantykoor de Odd Swallows.

Op zaterdag, na een ochtend wandeling en lunch, werden de gasten naar Giethoorn gereden voor een bezoek aan het museum ‘t Olde Maat Uus, waar die dag toevallig een proeverij gehouden werd. In het zonovergoten Giethoorn volgde daarna een sfeervolle rondvaart met leuke informatie over het oude Giethoorn.  

Terug in Fredeshiem trad na het diner schoonmaakster Hendrika Huusman op, wat voor veel gelach en hilariteit zorgde. Na een dag vol activiteiten en gezelligheid vertrok iedereen moe maar voldaan met kleine oogjes naar bed. 

Na de zondagochtendwandeling gaf imker Harm een interessante presentatie over zijn hobby, gevolgd door een middag vol leuke oud Hollandse spelletjes. Op de prijzentafel stond na afloop voor elke gast een zorgvuldig samengesteld prijzenpakket klaar. De chauffeurs druppelden alweer binnen om de gasten weer naar huis te brengen en met koffie/thee en appeltaart werd het weekend afgesloten.

Het weekend bracht niet alleen warmte door de zon, maar ook boeiende gesprekken onderling tot stand, te midden van de prachtige bossen rondom Fredeshiem. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd weekend en zien uit naar de reünie in oktober!