Het is een gezin uit Heerenveen erg gegund even wat leuks mee te maken. Er gaat namelijk veel zorg naar hun 6-jarige zwaar gehandicapte tweeling en daarnaast is hun (schoon)moeder, die wekelijks oppast, ernstig ziek geworden. 

Waar zouden jullie heen willen? Al snel kwam het antwoord. Hun 11-jarig dochtertje wilde graag naar een park met veel coole glijbanen. En dat is gelukt. Het hele gezin is een week naar een mooi bungalowpark geweest op kosten van de Odd Fellows. Hier hun verslag:

‘Mijn man had ook alvast de bakfiets opgehaald die voor ons gereserveerd was, zodat ie gebruiksklaar was om te fietsen. Super geregeld. Daarna natuurlijk meteen met onze dochter naar het zwembad, want die stond te trappelen om al die fantastische glijbanen uit te proberen! Na het zwemmen lekker patatjes gegeten, van de snackbar die op het park gevestigd zit. De volgende ochtend, broodjes gehaald bij het winkeltje op het park, hier is van alles te krijgen. En voor ons op loopafstand, dus super handig.

We hebben heerlijk gefietst in de prachtige omgeving, en waren heel blij met onze elektrische bakfiets. De jongens hebben lekker vaak gebadderd in het bad wat in ons huisje zat, en onze dochter heeft iedere dag in het zwembad gelegen, ze heeft alles eruit gehaald wat er in zat zeg maar! :) Niet alleen onze dochter, maar ook wij hebben alles eruit gehaald wat erin zat!!

Het was een fantastische week, wat hebben wij ontzettend genoten. We zijn echt weer even opgeladen. Onze dank is groot.’