De Heerenveense Odd Fellows zijn altijd op zoek naar mensen in de regio die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Daarbij denken wij aan mensen die door verschillende oorzaken een moeilijke tijd doormaken, zoals mantelzorgers, mensen in de schuldsanering, mensen die een dierbare verloren hebben of in een sociaal isolement terecht gekomen zijn. Dit vrolijke ontspannen weekend kan hen een duwtje in de rug geven.

Mede door sponsoring en donaties is het ons gelukt om in april een groep van 21 mensen een ontspannen weekend aan te kunnen bieden in buitengoed Fredeshiem, gelegen in de bossen nabij Steenwijk. Met o.a. vrolijke muziek van het shantykoor, een optreden van een comédienne, een excursie door de Weerribben en natuurlijk met mooie wandelingen in het bos. Iedereen ervaart dit weekend als een kleine vakantie, heerlijk even weg van de dagelijkse beslommeringen.

Mocht je iemand kennen uit onze regio die het ook gegund wordt zo’n weekend mee te maken laat het ons dan weten, dan nemen we contact met je op. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)