echtpaar uitgelicht

Tegenslagen heeft dit echtpaar genoeg moeten verwerken, op alle gebied. Maar ze blijven beiden positief en doen zelfs enthousiast vrijwilligerswerk in het buurthuis in Joure.

Even samen weg naar de bossen, dat was hun grote wens. En ook nog het liefst in de week dat Thijs 70 jaar zou worden. Medewerkster Elvera van het buurthuis zocht met ons contact en gelukkig konden onze Heerenveense Odd Fellows hen blij maken.

Een aangepaste bungalow in de bossen bij Appelscha werd gereserveerd, precies in de week dat Thijs zijn verjaardag zou vieren. En hondje Bibi kon ook mee.
Maar hoe krijg je hun scootmobiel, fiets en rollator vervoerd naar de bungalow? Nou gewoon, met de paardentrailer van Gerard. Aaltje heeft er wel vertrouwen in.

Net als deze hele zomer was het ook in hun vakantieweek prachtig zonovergoten weer.
Aaltje: “Een super mooie bungalow en ook de omgeving in de bossen. Wel een aanrader om een helm te dragen tegen vallende eikels op je hoofd. Het zakgeld wat we van jullie erbij gekregen hebben konden we goed gebruiken om leuke dingen van te doen, zo zijn we ook op Thijs z’n verjaardag heerlijk uit eten geweest”.

De scootmobiel moest behendig door de rulle zandpaden gemanoeuvreerd worden, maar dat was aan Thijs wel toevertrouwd. Hij is een bedreven scootmobiel chauffeur die zelfs scootmobiel les geeft in Joure, dus dat is allemaal goed gekomen.

Kortom, ze hebben het samen met hondje Bibi heel gezellig gehad.
De Odd Fellows uit Heerenveen wensen Aaltje en Thijs veel goede gezondheid toe.

Aaltje en GerardAaltje in paardentrailer