Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

                                

De Iris Rebekkahloge, de vrouwenloge van de Odd Fellows in Heerenveen, houdt woensdagavond 26 maart a.s. om 19.30 uur hun jaarlijkse open zitting. Deze zitting is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk en biedt de mogelijkheid nader kennis te maken met het werk van de Odd Fellows, een wereldwijde organisatie die in Nederland en België ruim 3500 leden telt.

De Odd Fellows willen, ongeacht geloof, cultuur of afkomst,  mensen verbinden en dienstbaar zijn naar anderen. De Orde, een vereniging op ethische grondslag, streeft er naar eigenschappen in de mens te ontwikkelen die leiden naar grotere verdraagzaamheid jegens de medemens.

Eén keer per twee weken komen de leden in de loge bijelkaar om de ‘accu’ weer op te laden. Daarmee proberen zij naar buiten toe vorm te geven aan de grondbeginselen van de Orde maar ook te werken aan hun eigen vorming. “De loge is voor ons een plaats waar naar elkaar wordt geluisterd en we van elkaar leren. Begrippen als vertrouwen en respect staan daarbij hoog genoteerd. Daarnaast wordt het sociale aspect als zeer waardevol ervaren.”

Belangstelling voor de ‘open zitting’? Dan kunt u zich opgeven bij Diny Slager, telefoon 0513-636417 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl