Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

Actie in Lindestede ‘Laat wensen uitkomen – Odd Fellows Heerenveen’
In februari hebben de Odd Fellows uit Heerenveen aan alle bewoners van Verpleegcentrum Lindestede gevraagd een wens op te schrijven. Op de landelijke vrijwilligersdag NL-doet op 18 maart werden deze wensen feestelijk door de Odd Fellows in ontvangst genomen. Ze hebben daarbij gezorgd voor een hapje en een drankje en live  muziek.

Er zijn veel uiteenlopende wensen binnen gekomen, zoals gezellig samen een kopje koffie drinken bij mooie natuur, een dagje vissen of varen, maar ook een geheel verzorgde high tea op de huiskamer. Eén wens, namelijk accordeonmuziek op de huiskamer, kon al direct in vervulling gaan.
 
In de komende periode zullen de Odd Fellows zich gaan inzetten om alle wensen te laten uitkomen. Zij vinden het belangrijk om er voor een ander te kunnen zijn en zeker voor mensen die door omstandigheden op hulp zijn aangewezen, of zoals zij zelf zeiden:
‘Misschien komen wij zelf ook een keer in een situatie terecht dat we hulp nodig hebben. Dan hopen wij dat er ook voor ons mensen zijn die ons willen helpen. Wij doen het in ieder geval met plezier!’

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl