Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

poolse en oekrainse odd fellowsV.l.n.r. Odd Fellows Sławomir Marcinkowski, Andrii Kostyshyn en Andrzej Sekula

Odd Fellows Sławomir Marcinkowski (Wroclaw, Polen), Andrii Kostyshyn (Lviv, Oekraïne) en Andrzej Sekula (Poznan, Polen) hebben er net als vorige week weer gezorgd dat er veel hulpgoederen van Polen naar de Nationale Garde van Lviv zijn gebracht.

Duizend voedselpakketten die verwarmd worden door het toevoegen van water, duizend warmen mutsen, duizend handschoenen, ingeblikt voedsel, schoenen en ook medicijnen en operatie-instrumenten voor het longziekenhuis in Lviv waar Odd Fellow Nezgoda werkt.
DIt weekend gaat Sławomir op zoek naar boeken in het Oekraïns voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud. Hier wordt vaak niet aan gedacht, maar zijn wel erg belangrijk! De boeken zijn in Polen bijna niet te krijgen, dus gaat hij elders op zoek naar deze boeken .
Ook zijn ze nog op zoek naar verbandmateriaal en thermisch ondergoed.
Een groeiend aantal Odd Fellows in Nederland is geld aan het inzamelen dat met enige regelmaat de komende tijd zal worden overgemaakt naar de Odd Fellows in het Poolse Wroclaw, die de hulp coördineert.

hulpgoederen voor oekraine van odd fellows polen

slawomir odd fellow polen oekraineOdd Fellow Sławomir Marcinkowski uit Wroclaw bij de auto vol hulpgoederen aan Oekraïne

hulpgoederen odd fellows oekraine

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl