Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

odd fellows heerenveen oekraine web

Odd Fellows Heerenveen komt in actie om hulp te bieden aan de inwoners van Oekraïne, het land dat op dit moment in oorlog is met Rusland. Zo zal er geld ingezameld worden door de leden, dat vervolgens ten goede komt aan de inwoners van Oekraïne.

Er is contact met Poolse Odd Fellows uit Wroclaw die nauw contact hebben met een Odd Fellow loge in oprichting in het Oekraïnse Lviv, die inmiddels 28 leden telt. Er zijn inmiddels hulpgoederen naar de Pools-Oekraïnse grens gebracht en er zullen ook spullen naar Lvive worden gebracht. De landelijke Odd Fellows organisatie is ook actief in het coördineren van de acties die bij de Nederlandse loges worden georganiseerd.

Ook is er een afbeelding gemaakt met de Oekrainse vlag en de drie schakels, het symbool van de Odd Fellows. Deze schakels staan voor wereldwijde vriendschap, liefde en waarheid. Hiermee tonen wij ons solidair met de bevolking in Oekraïne. En last but not least kunt u een donatie doen op de website die speciaal voor dit doel is gemaakt: donaties voor humanitaire hulp aan Oekraine. ZIe www.oddfellowsforukraine.org

U mag deze afbeelding vrij gebruiken en publiceren op social media. Download de Oekraine-afbeeldingjpg323.71 KB

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl