Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

cheque odd fellows logeerhuisMarieke de Vries en Martha Reitsema van het Logeerhuis Heerenveen met de cheque van de Odd Fellows


Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Odd Fellows Heerenveen op zondagmiddag 5 januari 2020 werd aan het Logeerhuis Heerenveen een cheque van 6.418,82 overhandigd. Dit geld is in het jubileumjaar 2019 door de beide Heerenveense loges bijeengebracht bij een aantal acties.

Zo was er een benefietconcert van het Duo Cantando, een wijnproefavond en een loterij. Ook hebben leden van de Odd Fellows een schoonmaak-dag gehouden in het Logeerhuis. De cheque werd namens de Odd Fellows overhandigd door Cees van der Struijk aan Marieke de Vries en Martha Reitsema van het logeerhuis. Die hebben aangegeven dat het bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe tafel en stoelen.

Als dank voor de cheque kregen de Odd Fellows een prachtig schilderij met daarop geverfde kinderhanden.

De overhandeging van de cheque was de afsluiting van het jubileumjaar van de Heerenveense loges. De Johan Willem Friso loge en de Iris Rebekkah loge bestonden in 2019 70 respectievelijk 60 jaar.

cheque odd fellows aan logeerhuis

cheque tekening logeerhuis heerenveen

cheque jubilerend odd fellows

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl