Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

ira judkovskaja odd fellows tryater
Op vrijdag 25 januari 2019 om 10.00 uur bent u van harte welkom in het Odd Fellowhuis aan de Herenwal 10 in Heerenveen voor interactieve culturele lezing door Ira Judkovskaja, artistiek directeur van Tryater.

Friese cultuur en theaterproducties

Ira wil graag in een informele setting met ons van gedachten wisselen over cultuur en theaterproducties in Friesland.

Ira Judovskaja

Ira Judkovskaja is artistiek leider van het Friestalige toneelgezelschap Tryater. Ze komt uit Moskou en woont sinds 1990 in Nederland. Na de Regie Opleiding in Amsterdam werkte ze bij verschillende gezelschappen, waaronder het NNT en de Toneelschuur. In 2003 begon Judkovskaja bij Tryater als gastregisseur, vier jaar later werd ze benoemd tot artistiek leider. Dit jaar is Leeuwarden, de thuisbasis Tryater, de culturele hoofdstad van Europa. Op 27 januari regisseerde ze met Tatiana Pratley de opening van Leeuwarden 2018. In oktober van dit jaar is Ira opgenomen door de prestigieuze International Society For The Performing Arts (ISPA).

Aanmelden

Aanmelden voor de lezingen kan via de opgavelijsten die in de loge aanwezig zijn en bij Hilda Vis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag-lezingen in kader van 200 jaar Odd Fellows

De commissie Algemene Zaken organiseert in januari 2019 drie heel verschillende lezingen in de hoop dat er voor iedereen een aansprekend onderwerp bijzit. Inloop: vanaf een half uur voor aanvang. De kosten bedragen € 10,00 per lezing of drie lezingen voor € 25,00, inclusief koffie/thee met wat lekkers. Iedereen is welkom, ook niet logeleden. We hopen op een grote opkomst. De extra opbrengst gaat naar een nader te bepalen goed doel in het kader van het jubileumjaar: 200 jaar Independant Order of Odd Fellows, 70 jaar Johan Willem Friso Loge en 60 jaar Iris Rebekkah Loge Heerenveen.


 

 

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl