Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

logegebouwDe Johan Willem Frisologe is de mannenloge van de Odd Fellows in Heerenveen. Op dinsdagavond 31 oktober 2017 wordt vanaf 19.30 uur een open bijeenkomst gehouden. De Iris Rebekkahloge is de vrouwenloge van de Odd Fellows in Heerenveen. Zij houdt op woensdagavond 15 november 2017 vanaf 19.30 uur een open bijenkomst.


Deze open bijeenkomsten zijn voor iedere geïnteresseerde toegankelijk en biedt de mogelijkheid nader kennis te maken met het werk van de Odd Fellows. Een wereldwijde organisatie die in Nederland en België ruim 3500 leden telt.
De Orde van Odd Fellows wil, ongeacht geloof, cultuur of afkomst, mensen verbinden en zich dienstbaar maken naar anderen. De Orde is een vereniging op ethische grondslag en de organisatie streeft ernaar eigenschappen in de mens te ontwikkelen, die leiden naar grotere verdraagzaamheid jegens de medemens.
De mannen komen wekelijks en de vrouwen ééns per twee weken in de loge bij elkaar om de ‘accu’ weer op te laden. Daarmee proberen zij naar buiten toe vorm te geven aan de grondbeginselen van de Orde maar ook te werken aan hun eigen vorming. “De loge is voor ons een plaats waar naar elkaar wordt geluisterd en we van elkaar leren. Daarbij staan begrippen als vertrouwen en respect hoog genoteerd. Het sociale aspect wordt als zeer waardevol ervaren.

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Aanmelden open bijeenkomst

 
icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl