Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

Mobiele telefoon geven schadelijke straling

Volgens de WHO heeft straling afkomstig van mobiele telefonie een negatief effect op de gezondheid. Op de gebruiksaanwijzing bij elke nieuwe telefoon wordt een minimale afstand van 2 cm van het hoofd geadviseerd.

Wat zou daar nu reden voor zijn?

Wat je je misschien niet realiseert is dat behalve de GSM er nog een stuk of 10 andere apparaten, zendmasten, radar en dergelijke plus het nieuwe 4G netwerk continu op iedereen staan te stralen. Deze relatief nieuwe vorm van straling is schadelijker dan alom tot nu toe is aangenomen.

Kun je gezond eten en toch gevoelig zijn voor straling? Ben je belast door straling en kun je dat meten? Het zijn logische vragen die je gaat stellen als je stil staat bij de mogelijke effecten van straling.

Tijdens de lezing laat Hajo Bol je behalve ervaren wat straling is ook zien hoe er preventief mee om valt te gaan.

In 2016 worden er weer twee lezingen georganiseerd en wel op vrijdagochtend 22 en 29 januari 2016. Aanvang 9.30 uur tot ca 11.30 uur. De prijs per lezing is € 10,00; voor beide lezingen samen betaalt u € 17,50.

De lezingen worden weer gehouden in het gebouw van de Odd Fellows in Heerenveen, Heerenwal 10. U kunt voorafgaand aan de lezing betalen. U kunt vanaf 9.00 uur terecht; koffie en thee staan klaar.

 

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl