Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

 

 

Op dinsdagavond 10 mei 2022 was er in de Johan Willem Friso Loge in Heerenveen een feestelijke bijeenkomst in verband met het vijftig jarig lidmaatschap van de Odd Fellows van Harry Tjeerdsma!

metro charkov boeken serhiy zhadan kinderen odd fellowsSchrijver Serhiy Zhadan temidden van de kinderen in de metro in Charkov
Niemand minder dan de populaire Oekraïnse schrijver Serhiy Zhadan, dit jaar genomineerd voor de Nobelprijs voor de Literatuur, bracht een bezoek aan kinderen in Charkov die voor hun veiligheid in de metro verblijven. Hij las voor uit boeken, en bracht ook bakjes met bananenpuree mee die eerder die week door Odd Fellows uit Polen naar Lviv waren gebracht.

poolse en oekrainse odd fellowsV.l.n.r. Odd Fellows Sławomir Marcinkowski, Andrii Kostyshyn en Andrzej Sekula

Odd Fellows Sławomir Marcinkowski (Wroclaw, Polen), Andrii Kostyshyn (Lviv, Oekraïne) en Andrzej Sekula (Poznan, Polen) hebben er net als vorige week weer gezorgd dat er veel hulpgoederen van Polen naar de Nationale Garde van Lviv zijn gebracht.

Open avond odd fellows heerenveen
Maak kennis met de Odd Fellows: op dinsdagavond, 19 april 2022, bent u van harte welkom op onze open avond! Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om u aan te melden.

odd fellows slawomir en andrii kustysinOdd Fellows Sławomir Marcinkowski (Wroclaw / Polen) en Andrii Kostysin (Lviv / Oekraïne)

Poolse Odd Fellows uit Wroclaw bieden op allerlei mogelijke manieren hulp aan mensen uit Oekraïne dat op dit moment in oorlog is met Rusland. Het Odd Fellowshuis in Wroclaw was al enige tijd in nauw contact met een aantal Odd Fellows in de Oekraïense Stad Lviv, waar een officiële Odd-Fellow loge wordt opgericht.

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl