Welkom bij de Odd Fellows Heerenveen vriendschap liefde waarheid

odd fellows schakel mensen header

 

 

Open avond Iris Rebekka loge

Op woensdagavond 5 oktober 2022 bent u van harte uitgenodigd voor de Open Avond van de Iris Rebekkah loge aan de Herenwal 10 in Heerenveen.

bbq 2022 1
afsluiting van het seizoen was er een gezellig BBQ voor de leden van de Johan Willem Friso Loge. We gaan het zomerreces in, waarbij we elke dinsdagavond wel informeel bij elkaar komen maar geen vergadering hebben.

metro charkov boeken serhiy zhadan kinderen odd fellowsSchrijver Serhiy Zhadan temidden van de kinderen in de metro in Charkov
Niemand minder dan de populaire Oekraïnse schrijver Serhiy Zhadan, dit jaar genomineerd voor de Nobelprijs voor de Literatuur, bracht een bezoek aan kinderen in Charkov die voor hun veiligheid in de metro verblijven. Hij las voor uit boeken, en bracht ook bakjes met bananenpuree mee die eerder die week door Odd Fellows uit Polen naar Lviv waren gebracht.

Op dinsdagavond 10 mei 2022 was er in de Johan Willem Friso Loge in Heerenveen een feestelijke bijeenkomst in verband met het vijftig jarig lidmaatschap van de Odd Fellows van Harry Tjeerdsma!

Open avond odd fellows heerenveen
Maak kennis met de Odd Fellows: op dinsdagavond, 19 april 2022, bent u van harte welkom op onze open avond! Meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om u aan te melden.

icon

Odd Fellows Heerenveen |  Herenwal 10 | 8441 AZ HEERENVEEN | Friesland

(c) 2019 Odd Fellows Heerenveen, realisatie website: Noordoost.nl