logo odd fellows heerenvdeen

Door een donatie van onze Heerenveense Odd Fellows kon er in augustus een bus vertrekken naar Egmond aan Zee met 42 personen, waarvan de helft kinderen.

Het werd voor iedereen een vrolijke dag, met pootje baden, lunchen in de duinen, Italiaans ijs, leuke terrasjes, winkels bekijken en veel mooie plaatjes schieten. Organisator Carla schrijft het allemaal in haar verslag:

 

‘We moesten echter wel de tijd in de gaten houden i.v.m. het pannenkoekenrestaurant Boer Bart en op tijd bij de bus weer verzamelen op het afgesproken punt. Daar aangekomen alles weer in de bus gehesen en de vermoeidheid sloeg toe; niet alleen de kinderen vielen in slaap. Het was een stuk stiller dan op de heenweg in ieder geval...

 

Door het Friese landschap naar Rotstergaast, langs kronkelweg, uiteindelijk gevonden! Boer Bart. Toen de bus stilstond en de kinderen de ruimte zagen met speelattributen werden ze klaarwakker; en de kalveren verwelkomden ze ook nog! Het was goed dat er een hek om die ruimte zat want ze vlogen alle kanten op; moeheid was verdwenen. En daardoor ook hadden de ouders rust om onder de parasol bij te komen.

Het werd een lange dag voor iedereen met als extraatje nog een ijsje, gratis aangeboden omdat "dit zo'n mooie actie was van jullie". Ikzelf met een lijf vol ach en wee maar heel veel dankbaarheid dat we dit hebben kunnen doen dankzij jullie financiële ondersteuning.’